Direct la continutul paginii »

PRINTESCU SRLNe bucuram ca vreti sa stiti mai multe despre noi. O sa incercam sa va spunem, pe scurt, sa nu va plictisim, cate ceva despre noi si despre lucrurile in care credem.

Am infiintat Printescu din dorinta de a va atrage atentia dvs., potentialilor nostri clienti, asupra unei altfel de abordari in ceea ce priveste productia publicitara. Am invatat ceva din fiecare experienta pe care am avut-o in acest domeniu si suntem convinsi ca, mai presus de eventualele promisiuni pe care vi le-am putea face, mult mai importanta va fi impresia de după o prima colaborare cu noi.

Stim cat este de importanta promovarea, fie ca vorbim de o afacere sau de un brand personal. Stim si cat de diferite sunt nevoile fiecarei afaceri sau persoane, de aceea suntem aici, pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii. Ne vom bucura sa stim ca v-ati atins obiectivele in afacerea dvs. si ca ne-ati dat ocazia sa va ajutam in acest sens.

Indiferent de serviciile pe care vi le oferim (Print Indoor/Outdoor, Tipar Digital & Offset, Personalizare Obiecte, Grafica Digitala, Webdesign, Productie Publicitara), ne place sa credem ca ele sunt doar mijloacele prin care va ajutam sa faceti o impresie buna in procesul dvs. de promovare.

Suntem convinsi ca fiecare detaliu conteaza intr-o afacere si, din acest punct de vedere, ne declaram niste perfectionisti.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale PRINTESCU SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre PRINTESCU SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii PRINTESCU SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.