Direct la continutul paginii »

Garamond Tipografie SRLSocietatea comercială GARAMOND TIPOGRAFIE S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1993 cu un capital integral românesc, având ca obiect principal de activitate tipărirea ziarelor, iar ca alte obiecte de activitate tipărire cărţi, reviste.

Produsele oferite de Garamond Tipografie sunt în principal publicaţii tipărite pe hârtie de ziar (45 gr/m²). Ziarele se diferenţiază prin dimensiuni, frecvenţă, suport de tipar, titluri şi preţ, având avantajul de a fi reciclabile.

Pentru finisare dispunem de 2 linii de capsare şi intercalare cu o capacitate de 6000 exemplare/oră, de ghilotine şi maşini de ambalat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Garamond Tipografie SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Garamond Tipografie SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Garamond Tipografie SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.561