Direct la continutul paginii »

Artecno Bucuresti SRLInfiintata in anul 1993 la initiativa si cu sustinerea financiara a editurilor BOHMANN din Austria si GENTNER din Germania, Artecno Bucuresti SRL este editorul mai multor reviste tehnice de specialitate, ce abordeaza domeniul constructiilor si industriei.

Masurari si Automatizari este publicatia Artecno ce se adreseaza specialistilor in masurari, automatizari, actionari, electronica aplicata si robotica.

Revistele Instalatorul, Electricianul se adreseaza antreprenorilor de constructii si instalatii, proiectantilor din constructii, firmelor ce activeaza in bransa, regiilor autonome, consiliilor locale. Ele promoveaza noul pe piata romaneasca, realizarile reprezentative si, nu in ultimul rand, a oportunitatilor de afaceri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Artecno Bucuresti SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Artecno Bucuresti SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Artecno Bucuresti SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

23.813