Direct la continutul paginii »

Chilli Ideas SRLDaca ar fi sa ne prezentam ca furnizor de promotionale in cateva cuvinte, am putea spune ca ne ocupam cu importul direct de promotionale de pe pietele asiatice si europene, atat sub forma de articole promotionale standard cat si sub forma de articole promotionale speciale. Statutul de membru PSI (The international network of the promotional product industry) si faptul ca suntem certificati ISO 9001:2008 sunt garantia ca va putem oferi produsele personalizate ce va vor promova imaginea cu succes.

Dar ceea ce ne face placere sa credem ca este reprezentativ pentru cei 6 ani de activitate ai Chilli Ideas, este faptul ca multe companii importante au ales sa-si "asezoneze" imaginea cu chilli-promotionale si sa ne devina clienti fideli. De ce? Pentru ca suntem flexibili, avem preturi competitive, promovam calitatea, tratam cu atentie fiecare lucrare si fiecare partener.

Consideram ca atuul chilli este acela ca investim permanent in a fi mai performanti: participam la targuri internationale in cautarea de noi furnizori pentru a putea oferi clientilor produse deosebite, ultimele noutati pe piata de promotionale; colaboram cu firme de audit extern pentru a ne asigura ca marfa livrata catre clienti corespunde standardelor de calitate solicitate (in special in cazul produselor realizate in tarile asiatice); ne imbunatatim permanent sistemul de lucru pentru a raspunde cat mai prompt solicitarilor clientilor nostri; participam la training-uri pentru a face fata cu profesionalism oricarei provocari.

Am deschis acest magazin online din dorinta de a facilita comunicarea cu clientii nostri, si de a reuni intr-o singura oferta de pret multitudinea de produse promotionale pe care le putem pune la dispozitie. Si pentru ca intelegem ca impactul pozitiv al unui produs promotional este asigurat de calitatea deosebita, de aspectul placut si de functionalitatea sa, am ales sa va prezentam doar produse despre care stim ca isi vor indeplini cu succes rolul de a promova imaginea companiei pe care o reprezinta.

Va invitam sa parcurgeti paginile cu produse si sa descoperiti in catalogul nostru virtual un prieten cu idei, dar si cu solutii optime, care va poate fi alaturi in organizarea oricarei campanii de promovare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Chilli Ideas SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Chilli Ideas SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Chilli Ideas SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.