Direct la continutul paginii »

Nicol Cart SRLBazata pe o experienta de 15 ani in domeniul distributiei de carte, NICOL CART SRL doreste ca si prin intermediul acestui site sa fie cat mai aproape de clientii sai.

Minunatele povesti ale copilariei:
Cartea contine 32 de povesti clasice atat din literatura romana cat si din cea universala ilustrate color. Cuprins: POVEŞTI DIN LITERATURA UNIVERSALA Albă-ca-zăpada.

Povesti, Povestiri, Amintiri:
ION CREANGA – POVESTI, POVESTIRI, AMINTIRI DIN COPILARIE La 1 Martie 1837, se năştea în satul Humuleşti, judeţul Neamţ, marele nostru prozator şi povestitor Ion Creangă.

Prin stransa colaborare cu editurile din Romania am adunat in acest site de comert electronic o varietate larga de titluri din cele mai diferite domenii precum si ultimile aparitii editoriale existente pe piata romaneasca de carte.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Nicol Cart SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Nicol Cart SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Nicol Cart SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.693