Direct la continutul paginii »

Esoteris SRLÎn ultimii două sute de ani, Egiptul antic a captat imaginaţia învăţaţilor şi a oamenilor de rând deopotrivă, fapt ce s-a materializat într-o serie de cărţi despre această civilizaţie misterioasă.

Cultul pietrei Benben indică o moarte şi o renaştere cosmice, din moment ce meteoritul era un asteroid care a căzut pe Pământ printr-o moarte violentă, după care a fost ridicat spre cer, pentru o viitoare înviere.

Este oare legenda Atlantidei, care a fost distrusă de cutremure şi inundaţii doar o repetare a poveştilor despre cum Osiris a fost dezmembrat şi înecat? A fost Atlantida o planetă explodată?
Argumente ce susţin această teorie se găsesc în etimologia cuvântului „Atlas”, care a fost primul dintre cei zece regi pe care Poseidon I-a numit să aibă grijă de această vestită insulă.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Esoteris SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Esoteris SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Esoteris SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

22.993