Direct la continutul paginii »

Magister Ludi SRL.GrinIdentitate GrinDesign Advertising este o agentie de publicitate full-service, cu 4 ani de experienta, ce ofera servicii integrate de branding si promovare.

Suntem tineri, creativi si dornici sa dam nastere unor identitati si experiente vibrante pentru clientii nostri. Ne propunem sa gasim solutii eficiente si nu raspunsuri superficiale.

Prin serviciile noastre, ajutam fiecare client sa isi defineasca o imagine personalizata, pe care o promovam prin advertising si tehnici de promovare adaptate si eficiente.

GrinDesign isi propune sa construiasca un univers de marca consistent care sa surprinda insasi filosofia unei companii.

Aceasta implica un proces strategic ce include conceperea de identitati vizuale complete, logo-uri reprezentative si website-uri optimizate, merchandizing si evenimente corporate.

GrinMisiune La GrinDesign, concepem si comunicam despre branduri si experiente. Cream produse, campanii si elemente de identitate pe care le promovam prin advertising si comunicare interactiva.

Misiunea noastra ca artizani si profesionisti este sa ajutam companiile sa recunoasca si sa sustina potentialul comercial al creativitatii.

Valoarea economica a unui brand vine din relatia emotionala care se instaleaza intre aceasta si consumatori, de aceea marcile pe care le promovam cuceresc atentia clientilor dand nastere unor experiente originale.

Cu fiecare proiect, ne propunem sa stabilim o relatie speciala intre clienti si marci prin definirea unor identitati angajate si personalizate, care sa raspunda nevoilor si stilurilor de viata actuale.

GrinFilosofie Intelegem promovarea unei marci ca pe un proces ce raspunde dorintelor si asteptarilor fiecarui client in parte, provoaca noi experiente si comunica un mesaj gandit in cel mai creativ mod.

Concepem branduri si strategii bazate pe solutii creative care ajuta clientii sa castige lupta acerba de pe piata actuala. In acelasi timp implementam idei inovatoare, viabile din punct de vedere economic si sensibile la tendintele actuale, demonstrand astfel atasamentul nostru fata de parteneri si comunitate. Daca v-am facut curiosi, va asteptam pe website-ul nostru.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Magister Ludi SRL. se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Magister Ludi SRL. in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Magister Ludi SRL., care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.