Direct la continutul paginii »

Novinger Klaus Grup SRLCompania Novinger Klaus Grup a fost infiintata in anul 2003. Importam si distribuim cu succes papetarie, birotica si articole promotionale, punand la dispozitia clientilor nostri peste 30.000 de produse.

Clientii nostri sunt companiile diverse de pe piata romaneasca, carora le satisfacem nevoile de organizare a activitatii, oferindu-le solutii variate, produse de calitate si un serviciu de cuvant. Suntem dedicati satisfacerii clientilor nostri.

Suntem angajati activ in a veni in intampinarea dorintelor clientilor, in a oferi consultanta si solutii la nevoile acestora.


Nu suntem "cei mai mari" insa ne mandrim cu cei mai multumiti clienti si ne straduim zi de zi sa oferim mai mult.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Novinger Klaus Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Novinger Klaus Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Novinger Klaus Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.