Direct la continutul paginii »

Romtrust Printers SRLRomtrust Printers S.A., distribuitorul oficial al echipamentelor Videojet Technologies, oferă soluţii complete de etichetare şi marcare industrială pe o piaţă dinamică, cu cerinţe din ce în ce mai complexe.


Lider în domeniul soluţiilor de marcare şi codificare industrială, Romtrust Printers consideră esenţială calitatea echipamentelor şi promptitudinea serviciilor.

Un nume cunoscut în toată lumea, Videojet Technologies, cel mai important furnizor de soluţii de marcare pe plan internaţional, deţine supremaţia pe piaţa producătorilor de echipamente de marcare cu jet de cerneală, transfer termic şi laser.

De la începuturile sale, în anii ‘60, ca divizie a companiei Dick AB, până la statutul Videojet de astăzi, au trecut mai bine de 4 decenii de inovaţie, dezvoltare, producţie şi vânzare a echipamentelor de marcare performante.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romtrust Printers SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Romtrust Printers SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romtrust Printers SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.