Direct la continutul paginii »

Rom Team Birotica SRLIndiferent de marcile de produse pe care le deserviti, fie ca ele se numesc: Canon, Ricoh, Mita, Sharp sau alte tipori de aparatura de birou, Katun ofera o mare varietate de tonere, developere, cilindri fotosensibili si piese de schimb la cerere.

Toate produsele Katun respecta acelasi inalt standard de calitate: pentru a reusi sa impona marca KATUN, aceste produse sunt obligate sa aiba performanta egala sau mai buna decat produsele oferite de producatorul initial de aparatura de birou (OEM).

pre deosebire de companiile care distribuie produse de calitati diferite fara marci de renume, Katun dedica resurse substantiale si multa energie dezvoltarii si testarii produselor sale - Marca Katun.

Katun isi mentine inaltele standarde de calitate datorita cercetarii strategice si stabilirii de legaturi cu multe dintre cele mai bune firme producatoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rom Team Birotica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rom Team Birotica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rom Team Birotica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.