Direct la continutul paginii »

Antalis SRLGrupul Antalis este lider european in distributia materialelor utilizate ca suport in comunicare: hartii tipografice (Print), hartii pentru birou (Office), hartii pentru ambalaj si de protectie (Packaging), signalistică & comunicare vizuală (Visual Communication)

Antalis Romania este la randul sau leader in Romania in distributia de hartii si cartoane tipografice si hartii pentru birou.

Astazi, mai mult de 3.000 clienti - de la tipografii şi revanzatori pana la companii multinationale si agenţii de publicitate - apelează la serviciile şi produsele Antalis.

Motivul e simplu: clienţii nostri sunt cei care ne motiveaza si ne dicteaza strategia. Noi le oferim ceea ce isi doresc, atat cat doresc si mai ales atunci cand doresc, cu atentie si acuratete.

Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Antalis SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Antalis SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Antalis SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.845