Direct la continutul paginii »

Jad Flamande SRLReprezentam in exclusivitate in Romania marcile sub care sunt produse articolele pe care le comercializam. Produsele noastre reprezinta in fiecare segment concepte de referinta la scara mondiala, fiind de cel mai inalt nivel conceptual, de design si calitativ.

Furnizorii nostri externi sunt firme cu traditie, formatoare de tendinte in propriul domeniu de activitate.

Prin website-ul nostru puteti cumpara cadouri deosebite pentru orice ocazie. Veti descoperi articole inedite cum ar fi senzationale felicitari tridimensionale, pungi originale pentru cadouri, jucarii din plus, figurine pictate manual pentru colectionari mici si mari,articole scolare cum ar fi: ghiozdane, penare, rucsacuri, dar si gentute, creioane cu cristale Swarovski, brelocuri, cani, etc.

Gama noastra de produse se adreseaza tipului de clientela care doreste sa iasa evidenta, prin stil si originalitate, atat prin propriile lucruri cat si prin cadourile pe care doreste sa le ofere.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Jad Flamande SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Jad Flamande SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Jad Flamande SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.492