Direct la continutul paginii »

Ditto SRLSuntem o echipa care crede in principii si integritate, valorificam initiativele inovatoare si ne asumam raspunderea.

Calitatea produselor si serviciilor noastre este dinamica, mulandu-se de fiecare data conform cerintelor speciale ale fiecarui client.

Acum, firma Mondotop integreaza in conceptul de igiena pe care il promoveaza si servicii profesionale de curatenie!

Echipa pe care o punem la dispozitie lucreaza eficient, cu maxima discretie, folosind produse de calitate pentru care garantam, unele dintre ele fiind obtinute chiar in urma activitatii prestate in atelierele noastre!

Optati cu incredere pentru o imagine curata a firmei dumneavoastre.

Productia noastra acopera mai multe domenii: fabricarea de hartie igienica, hartie rola si sapun lichid, o gama variata de confectii textile si echipamente, ambalaje carton de diferite dimensiuni si gramaje si in curand o sectiune speciala de servicii IT.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ditto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ditto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ditto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.