Direct la continutul paginii »

Legend Com SRLLegend Com SRL este unic importator şi distribuitor pentru o serie de branduri cu renume internaţional: UNI MITSUBISHI PENCIL, AMOS, FIBRACOLOR, GRAND, CRESCO, AGIPA, PROFI-OFFICE, KANGARO,LINC-PEN, HELIX; totodată, făcând parte din portofoliul nostru, branduri precum EAGLE, ARGO, ELBA; cât şi marca proprie OFFICE COVER.

Preocuparea principală a echipei Legend Com SRL este de a oferi produse de calitate superioară la un preţ accesibil, iar misiunea noastră este să îndeplinim oricând, oriunde, oricare dintre solicitările clienţilor noştri.

www.legend.ro reprezinta o adaptare la piata dinamica si in continua schimbare, un raspuns prompt la cerintele si nevoile clientilor nostri si in acelasi timp o apropiere ca timp si spatiu de toti partenerii nostri in a oferi informatii, produse si servicii rapid si eficient .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Legend Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Legend Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Legend Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.931