Direct la continutul paginii »

Lida Invest SRLMembrii fondatori ai asociatiei cauta solutii permanente pentru sprijinirea acestor copii. Anul 2011 a reusit sa aduca un plus de vigoare activitatii desfasurate in cadrul asociatiei, reusindu-se cateva actiuni pana in acest moment. Pentru trimestul 4 al anului asociatia mai are ca obiective doua mari actiuni. O vizita in Parlamentul Romaniei si serbarea de Mos Craciun. In vara s-a incercat desfasurarea unei actiuni de strangere de fonduri prin organizarea unui spectacol de binefacere in Huedin , la scena deschisa, dar vremea nu a tinut cu noi. Astfel ca am fost obligati sa renuntam la aceasta actiune.


Asociatia Culturala “ LIDA” , in cadrul careia functioneaza ansamblul de dansuri populare”Mladitele Nadasului” incearca sa sustina promovarea traditiilor populare din zona satului Nadasu com.Izvoru Crisului, zona in care au mai ramas doar cateva sute de suflete romanesti.O zona cu o frumusete naturala deosebit de frumoasa, unde daca reusesti sa ajungi si sa stai doar cinci minute te umpli de energie pozitiva, dar, din pacate, zona este una in care nu s-a investit nimic in anii de dupa 1989.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lida Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lida Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lida Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.247