Direct la continutul paginii »

Sfinx Production SRLSfinx Production S.R.L., a fost fondata in 2004 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Compania Sfinx Production S.R.L. va pune la dispozitie servicii de productie publicitara, personalizari obiecte personale, bannere, autocolante, casete luminoase, inscriptionari auto. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Sfinx Production S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sfinx Production SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Sfinx Production SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sfinx Production SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.