Direct la continutul paginii »

Serisan Com SRLSerisan a luat fiinta in 1994 in incercarea de a oferi clientilor materiale promotionale personalizate.

Inca de la inceput am incercat sa diversificam gama de servicii reusind sa oferim clientilor nostri, in permanenta, idei noi, concepte, pentru a promova imaginea companiei lor.

IMPRIMARI SERIGRAFICE

Procesul de imprimare serigrafica este inventia secolului XX dar isi are originile intr-o metoda veche de reproducere cunoscuta ca sablonare.

Serigrafia este metoda de imprimare prin care se poate personaliza aproape orice tip de suport de la material textil pana la sticla si metal, cu ajutorul cernelurilor serigrafice special create pentru fiecare tip de material in parte. Personalizarea prin serigrafie se poate face pe suprafate plane si pe suprafate rotunde.

La Serisan poti imprima pe: tricouri, hanorace , camasi , materiale bumbac , sepci , palarii , bandane , esarfe , umbrele , genti , rucsaci , geci , agende , calendare , mape , obiecte din plastic , pixuri , brichete , ceasuri , brelocuri , obiecte din metal , termos , brelocuri , pixuri , brichete , obiecte din sticla , cani , rame foto , pahare , sticle, .. etc..Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Serisan Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Serisan Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Serisan Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.