Direct la continutul paginii »

Laser Co SRLPERSONALIZARE CALENDARE

Prin personalizarea calendarelor de lux din colecţia Imaginează-ţi 2008 de la Serimage, aveţi posibilitatea de a promova firma sau produsul dumneavoastră într-o manieră profesionistă şi eficientă, beneficiind de sprijinul şi suportul specialiştilor noştri în materie de tipar şi design.

Calendarele de perete, cât şi cele de birou se personalizează pe suprafaţa disponibilă menţionată pentru fiecare dintre ele, la 1 – 2 culori (înclus în preţ pentru o comandă mai mare de 500 calendare) sau policromie, în funcţie de tiraj.

Această declaraţie de politică în domeniul asigurării calităţii prezintă angajamentul managementului S.C. Laser Co SRL în domeniul tipografiei şi serigrafiei, principiile generale pe care se bazează activitatea firmei, precum şi obiectivele pe care ni le-am propus pentru perioada următoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Laser Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Laser Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Laser Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.