Direct la continutul paginii »

Art Lidomar SRLDe la suprafete vitrate mari pentru locuri publice sau biserici la ferestre, usi, paravane, plafoane sau luminatoare pentru resedinte, utilizarea vitraliilor nu are limite, asa cum nici misterul si magia luminii schimbatoare filtrate prin sticla colorata nu au egal in nici o alta forma a artei vizuale.

De asemenea, termenul "vitralii" este asociat cu ferestrele pe ale caror suprafete vitrate au fost aplicate vopsele si emailuri tratate termic in cuptoare. Din punct de vedere al laturii artistice vitraliile constau in talentul de a concepe modelul, precum si tehnica laborioasa de a asambla piesele decorative astfel incat sa isi suporte propria greutate.


Executam vitralii clasice si moderne, din sticla colorata in masa, in tehnica traditionala a plumbului, precum si decoruri din sticla fuzionata de cea mai inalta calitate, la cele mai avantajoase preturi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Art Lidomar SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Art Lidomar SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Art Lidomar SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.305