Direct la continutul paginii »

Regata Quality SRLToate vitraliile executate de noi sunt realizate in tehnici moderne . Costul unei comezi de vitraliu depinde de dimensiunea lucrarii, complexitatea modelului, calitatea si felul plumbului , cristale sau alte detalii ornamentale.

Personalizeaza-ti locuinta cu ajutorul luminii si culorii. Studioul nostru executa la comanda vitralii si sticla decorativa in tehnici moderne, pentru diverse destinatii, usi interioare sau exterioare, bai, bucatarii, birouri, oglinzi. Toate vitraliile executate de noi sunt realizate manual ceea ce presupune o munca migaloasa si un volum mare de manopera.

Cu o gama de peste 240 de culori texturi, plumb autoadeziv de diverse nuante, cristale fatetate sau sticla fuzionata, cu modele clasice sau special concepute pentru spatiul pe care il detineti, va asteptam sa va personalizati resedinta cu ajutorul nostru. Asiguram consultanta gratuita pentru design.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Regata Quality SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Regata Quality SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Regata Quality SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Regata Quality SRL


34.042