Direct la continutul paginii »

Karelly Travel SRLAgentia Karelly Travel pune la dispozitia pasagerilor serviciul de transport la aeroport cu microbusul din orasele Arad si Timisoara si retur.

Rezervarea pentru transport se face prin e-mail cu cel tarziu 2 zile inainte de plecare sau sosire, completata cu datele din formularul de ma jos. Cu o zi inaintea decolarii pasagerii vor fi anuntati despre ora la care pleaca, urmand ca soferul microbusului sa ia legatura cu dumneavoastra.

Grand Hotel Sharjah, hotelul este situat la 10 minute de aeroport şi la 10 minute de centrul oraşului, pe malul mării. Camerele au vedere spre spre Golful Persic. Băuturi alcoolice se pot consuma doar în camere – hotelul nu serveşte alcool.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Karelly Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Karelly Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Karelly Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.308