Direct la continutul paginii »

Mc Transilvania SRLMC Transilvania este o agenţie specializată pe incoming şi a fost creată de către Jean Michel Corbet şi Adriana Constantin.
Suntem recunoscuţi pentru seriozitate atât de către furnizorii de servicii (hotelieri, transportatori, restaurante etc), cât şi de către clienţi.


Clientii noştri străini se numără printre cei mai buni turoperatori şi companii de incentive de pe pieţele de unde provin: Franţa, Spania şi America de Sud, Polonia, Rusia, SUA etc.

Clienţii noştri români sunt societăţi de renume care nu îşi pot permite să ofere angajaţilor sau clienţilor servicii altfel decât foarte bune.

Concepem tururi şi programe originale şi exclusive şi dorim sa continuăm la fel, dând tot ce e mai bun din noi.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mc Transilvania SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mc Transilvania SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mc Transilvania SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.189