Direct la continutul paginii »

Dedanis Travel SRLAgentie de turism tour operatoare este o firma de management complet al serviciilor de turism dedicata furnizarii informatiilor, instrumentelor si serviciilor necesare gestionarii eficiente a programelor relationate cu turismul din cadrul companiei dumneavoastra.

Personalul format dintr-o echipa tanara, dinamica si omogena, foarte bine calificata, cu experienta in domeniul turismului, asigura efectuarea rapida si eficienta a tuturor operatiunilor legate de pregatirea calatoriei sau evenimentului dumneavoastra.


Peste 850.000 de hoteluri si vile, in tara si strainatate, precum si parteneriatele cu firmele specializate in inchirierea de masini, autocare sau curse charter ne permit sa cream programe de vacanta perfect puse la punct, catre destinatiile din toata lumea.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dedanis Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dedanis Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dedanis Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.788