Direct la continutul paginii »

Negru Voda Turism Invest SRLECOTravel este o agentia tour operatoare cu cea mai mare experienta de outgoing si incoming in turism, in strainatate si in Romania, din zona Muscel.


Atuul noastru este experienta in turism, cunoasterea personala a pachetelor propuse dar mai ales raportul optim calitate-pret care face ofertele noastre competitive pe piata din Romania.

Scopul nostru este de a avea intotdeauna cele mai bune oferte din punct de vedere calitativ si la cel mai mic tarif de pe piata.


In functie de preferinte si asteptari agentia noastra va ofera pachete turistice in tara si in strainatate, programe organizate sau cazari individuale, bilete de avion, asigurari pentru calatorii si alte servicii specifice.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Negru Voda Turism Invest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Negru Voda Turism Invest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Negru Voda Turism Invest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.697