Direct la continutul paginii »

Extreme Ops SRLHOTEL BAJA 4*-BAIA SARDINIA Hotelul se afla in partea de nord-est a Sardiniei la doar cateva minute de aeroportul international Olbia. +
Hotelul Baja este considerat o bijuterie din punct de vedere al arhitecturi sale,un hotel care imbina serviciile de inalta clasa cu eleganta sa naturala.


Hotel Sporting ***** www.sportingportorotondo.it Hotel Sporting ,simplu si de o eleganza pitoresca data de arhitectura sa care il face sa se integreze perfect in peisajul exotic avand de o parte palja cu apa de culoarea smaraldului iar de partea cealalta portul unde acosteaza iachturile,cunoscut sub numele de Porto Rotondo .

Hotel Petra Bianca**** www.petrabiancahotel.com Hotel Sporting Club Petra Bianca ****,este inconjurat de apa de culoarea smaraldului si dominat de frumosul golf Cala Di Volpe,fiind situat in una dintre cele mai linistite zone rezidentiale ale insulei SardiniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Extreme Ops SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Extreme Ops SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Extreme Ops SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.052