Direct la continutul paginii »

Falcon Travel SRLeoarece timpul dumneavoastra este foarte pretios, noi oferim solutii prompte si profesioniste, menite sa simplifice preliminariile organizarii oricarui eveniment.

Pregatim fiecare calatorie in cele mai mici amanunte - de la obtinerea documentelor necesare si inmanarea acestora direct dumneavoastra, la birou sau acasa, pana la follow up-ul desfasurarii fiecarui eveniment.

Programele noastre de teambuilding, evenimente şi teamadventure sunt special concepute pentru dezvoltarea personală, a muncii în echipă şi facilitarea comunicării în cadrul grupurilor.

Participanţii vor fi puşi în faţa unor situaţii provocatoare pe care le pot rezolva folosindu-şi abilităţile şi capacitatea de a-şi coordona munca în cadrul echipei. Activităţile au loc în mediul natural, la munte, la mare şi în Delta Dunării.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Falcon Travel SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Falcon Travel SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Falcon Travel SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.862