Direct la continutul paginii »

Unitours International SRLUniTours este o agentie de turism tanara, ambitioasa si care este condusa de un grup de specialisti cu experienta si dragoste neconditionata pentru turism.

Cu pasiune si devotament, dorim sa va oferim sansa sa cunoasteti mai indeaproape si sa iubiti aceasta lume magnifica in care traim, cu frumusetile ei naturale unice, cu istoria, cultura si civilizatia ce o fac atat de deosebita!

Totodata, UniTours ofera si pachete turistice spre destinatii populare, indragite de public, precum si o serie de solutii deosebite pentru programe de TeamBuilding, in diferite locatii pitoresti din tara.

Consideram turismul o mare speranta pentru dezvoltarea economica viitoare a Romaniei, pentru bunastarea a milioane de romani din toate colturile tarii, ce pot fi sprijiniti sa se implice activ in serviciile de turism, cu beneficii uriase multilaterale.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unitours International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Unitours International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unitours International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.290