Direct la continutul paginii »

I.t.c. Institutul Pentru Tehnica De Calcul SAÎnfiinţat în 1967 ca institut naţional de cercetare-dezvoltare, ITC a marcat momente importante în naşterea şi formarea domeniului informaticii în România. ITC a devenit membru al grupului GRAMPET în 2008.

ITC este un important furnizor local de soluţii IT, valorificând experienţa dobândită în cercetarea tehnologică şi aplicativă. ITC este integrator de soluţii, specializat în realizarea de proiecte complexe în domenii diverse precum: transporturi, infrastructură, mediu, agricultură, industrie, cultură, medicină, şi altele.

ITC oferă produse şi soluţii de top mondial, completate şi integrate cu alte sisteme specifice domeniului de activitate şi cerinţelor clienţilor.

De asemenea, ITC derulează proiecte de cercetare-dezvoltare recunoscute şi apreciate în comunitatea academică şi ştiinţifică, reuşind în mod constant transpunerea rezultatelor cercetării în practică şi a ideilor inovatoare în realitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale I.t.c. Institutul Pentru Tehnica De Calcul SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre I.t.c. Institutul Pentru Tehnica De Calcul SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii I.t.c. Institutul Pentru Tehnica De Calcul SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.