Direct la continutul paginii »

Ultra Security SRLS.C. Ultra Security S.R.L. si-a propus ca obiectiv principal in activitatea desfasurata sa obtina un grad inalt de satisfactie a clientilor, beneficiarii servicilor prestate de angajati sai.

Compania noastra a dezvoltat inca de la inceput toata gama de servicii din domeniul pazei si protectiei.

Detinem din anul 2004 licenta in domeniul pazei si protectiei bunurilor si valorilor, transpotului de bunuri si valori, garda de corp si licenta in domeniul proiectari, instalari si service-ului sistemelor de securitate, ambele emise de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Clienti nostri sunt compani multinationale, instituti de stat , regi autonome, unitati militare, persoane fizice, s.a., modul in care am colaborat si colaboram cu acestia, fac dovada unei bune adaptari la exigentele clientilor. Este important de mentionat ca pana in prezent, societatea noastra, nu a fost parte in vreun litigiu comercial sau de alta natura.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ultra Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ultra Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ultra Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.367