Direct la continutul paginii »

Infotop SRLRenumele brandului INFOTOP se bazeazã pe un set de principii care reflectã valorile pe care încercăm să le promovăm şi pe care le considerãm a fi responsabilitãţile noastre – simplitate, deschidere, inovaţie, dinamism, onestitate.Noua promisiune a mărcii – “Calitate prin Definiţie” – ajută compania în atingerea acestui scop.

În 2006, Infotop obţine autorizaţia de la Ministerul Mediului pentru întocmirea documentaţiilor tehnice necesare pentru obţinerea avizelor de gospodărire a apelor.

Datorită faptului că ne-am orientat în permanenţă pe direcţia calităţii, firma INFOTOP este apreciată acum ca fiind una din primele companii din ţară din punct de vedere al importanţei lucrărilor realizate, al calificării personalului şi al dotării firmei.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Infotop SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Infotop SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Infotop SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.