Direct la continutul paginii »

Europa Guard SRLocietatea EUROPA GUARD SRL a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2006 şi a intrat pe piaţa serviciilor de pază şi protecţie din România la începutul anului 2007 odată cu aderarea ţării noastre la COMUNITATEA EUROPEANA.

Societatea noastră îşi desfăşoară activitatea în baza licenţei de funcţionare nr. 0952/P/20.12.2006 eliberată de Inspectoratul General al Poliţiei Române, cât şi al regulamentului de organizare şi funcţionare al societăţii avizat de organul abilitat.

Conducerea societăţii noastre este asigurată de un acţionariat de trei persoane având o experienţă în domeniu de peste 15 ani.

EUROPA GUARD şi-a propus un puternic angajament în ceea ce înseamnă calitatea şi profesionalismul, prin diferite servicii oferite, toate orientându-se spre beneficiarul serviciilor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Europa Guard SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Europa Guard SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Europa Guard SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.550