Direct la continutul paginii »

Consitrans SRLDupă mai mult de două decenii de activitate, compania are peste 250 de angajaţi care oferă clienţillor săi servicii diversificate folosind cele mai moderne tehnici de logistică şi le garnatează calitatea proiectelor.

CONSITRANS este una dintre cele mai importante companii din România, care oferă servicii de consultanţă, proiectare şi de asistenţă tehnică în domeniul ingineriei civile, cu precădere în sectorul transporturilor.

Principalele servicii oferite de către CONSITRANS sunt cele de proiectare şi supervizare în domeniul transporturilor, în domeniul hidrotehnic, de asistenţă tehnică şi de managementul proiectului, la care se adaugă studiile privind protectia mediului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Consitrans SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Consitrans SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Consitrans SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.967