Direct la continutul paginii »

Compania De Paza Shelter Security SRL



Prezenta pe piata serviciilor de securitate de 10 ani, perioada in care s-a dezvoltat si adaptat la cerintele unei piete in continua evolutie, reusind sa puna la dispozitia celor peste 3,000 de clienti toata gama de servicii de securitate

Pentru a raspunde cu maxim de eficienta nevoilor de pe piata, oferta de servicii este individualizata in functie de cerintele fiecarui client. Din acest motiv venim in intampinarea Beneficiarilor cu consultanti specializati, care analizeaza cu atentie obiectivele, pentru a va putea oferi pachetul de servicii de care aveti nevoie.

Conform Protocolului nr. 109.133 din 28.05.2007 incheiat intre Compania de Paza SHELTER SECURITY si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti, angajatii Companiei sunt sustinuti permanent de echipaje de Politie, cele doua Dispecerate fiind in legatura radio directa.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Compania De Paza Shelter Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Compania De Paza Shelter Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Compania De Paza Shelter Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.683