Direct la continutul paginii »

Ardia SRLÎnfiinţată în 2005, S.C. ARDIA S.R.L. desfăşoară activităţi de pază obiective, bunuri şi valori în baza Legii 333/2003.

Agenţii sunt special antrenaţi şi dotaţi cu armament, pentru a preveni şi rezolva tentativele de atac asupra vehiculelor de transport a valorilor. Activitatea se desfăşoară în condiţii de maximă siguranţă, existând trasee de rezervă şi alte proceduri de securitate specifice.

Se monitorizează NON-STOP (24/24h), toate semnalele transmise automat de sistemele de securitate instalate la fiecare obiectiv.

Se interpretează datele recepţionate pentru situaţiile prestabilite din program (ex. Panică, efracţie) şi se declanşează imediat alarma, semnalizată luminos şi sonor în compartimentul dispecerat.

Serviciile de securitate cu personal uman se adresează obiectivelor de tip instituţii publice, financiar-bancare, diplomatice, industriale şi comerciale cu scopul de a asigura protecţia bunurilor, a valorilor şi integritatea persoanelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ardia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ardia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ardia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.034