Direct la continutul paginii »

Hydramold SRLSC HYDRAMOLD SRL a fost înființată în anul 1991 de către un colectiv de specialişti în tehnica acţionărilor hidraulice, condus de către prof.dr.ing. Constantin Chiriţă, având ca obiect de activitate cercetarea, proiectarea, execuţia şi comercializarea de echipamente hidraulice de forţă pentru sectoarele de întreţinere şi reparaţii din industriile de proces (automobile, petrochimie, energetică, metalurgie, construcţii civile şi industriale), în regim de serie mică şi medie, iar începând cu anul 2006 s-a adăugat şi industria cimentului.

Surse Hidraulice:

Unitatile de actionare hidraulice sunt surse ce genereaza presiuni ridicate fiind folosite la actionarea cilindrilor hidraulici cu simpla sau dubla actiune din structura unor echipamente, dispozitive sau instalatii hidraulice ce functioneaza cu debite relativ mici si presiuni de lucru de pana la 700 [bar].

Compania are un format bine definit, adaptat cerintelor pietei locale, precum şi capacitatea de productie proprie, dar şi procesarea pieselor la comenzile clientului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hydramold SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hydramold SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hydramold SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.