Direct la continutul paginii »

GECI Engineering Services SRLGECI este o organizatie care isi imbunatateste incontinuu activitatea, orientata catre a satisface cerintele clientilor si care a implementat un sistem de management al calitatii bazat pe cerintele standardului EN9100/2003 si certificat prima data in 2005 si reinnoit in 2008 de catre Bureau Veritas Certification. Ofertele principale sunt:

- Conceptie, calcul si optimizare a structurilor aerospatiale si auto folosind metoda elementului finit.

- Rapoarte de calcul de stress, rapoarte de calcul referitoare la reparatii si modificari structurale.

- Distributii de incarcari exterioare pe structuri, deplasari, eforturi, analiza de stress, post procesare pentru analiza de stress detaliata, aerodinamica.

- Modelare CAD de piese singulare si subansamble pentru structuri primare si secundare: piese masinate, piese frezate chimic, piese din tabla, piese extrudate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale GECI Engineering Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre GECI Engineering Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii GECI Engineering Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.240