Direct la continutul paginii »

Ka&Te Associates SRLDespre companie
Infiintata in 2005, Ka&Te Associates este o firma de consultanta in domeniul IT, care ofera servicii completede consultanta in tehnologia informatiei si aplicarea acesteia in solutionarea afacerilor.
Avem peste 15 ani de experienta in IT si implementare de proiecte pentru companii mari, medii si mici, din domenii precum: constructii, auto, FMCG sau sanatate.

Administrare infrastructura - cum lucram?
Pentru fiecare contract de externalizare a serviciilor IT, oferim un audit de securitate gratuit al infrastructurii clientului. Pe baza acestui audit se fac recomandari legate acces la resurse, acces la retea, antivirusi, politica antispam sau politici de securitate. In functie de nivelul de securitate si de automatizare dorit de client, aceste recomandari sunt implementate de catre inginerii nostri de sistem.

Administrarea infrastructurii are drept obiectiv ca toate echipamentele de retea active (servere, pc-uri, echipamente de retea) sau pasive (cablare, retelistica) sa functioneze la parametri optimi. In acest fel aplicatiile software ce ruleaza bazindu-se pe aceasta infrastuctura vor putea fi exploatate eficient.

Monitorizarea infrastructurii se realizeaza cu ajutorul unor servicii specializate care ruleaza pe serverele Ka-Te si care ii avertizeaza pe specialistii nostri asupra oricaror schimbari de stare a serverelor dumneavoastra, si a serviciilor care ruleaza pe ele.

Administrarea bazelor de date consta in prestarea de servicii de suport tehnic in scopul mentinerii serverelor de baze de date ale Beneficiarului in stare de functionare optima, in conformitate cu dorintele si nevoile impuse de cresterea volumului de activitate si perspectivele de dezvoltare ale acestuia.

Beneficii obtinute ca urmare a externalizarii serviciilor IT&C

 • Imbunatatirea ROI (Return Of Investment) si reducerea TCO (Total Cost of Ownership)
 • Cresterea transparentei si asigurarea unui control efectiv si predictibil al bugetului IT&C;
 • Accesul la informatie intr-un timp mai scurt
 • Controlul si securitatea datelor si a transferului de date
 • Imbunatatirea lucrului in echipa, atat in fiecare locatie cat si intre locatii, in cadrul organizatiei;
 • Furnizarea unor mecanisme pentru masurarea performantelor infrastructurii IT
 • Identificarea corecta a problemelor care apar si prevenirea lor
 • Cuantificarea riscurilor si prioritizarea achizitiilor de echipamente hardware si/sau software
 • Salvarea si restaurarea informatiilor - Backup Recovery Plan

Dezvoltare software
Pe langa aplicatiile dezvoltate de Ka&Te existente deja in portofoliul nostru, firma noastra va poate oferi servicii complete pentru devzoltarea si implementarea unui software la cerere, software dezvoltat pe baza nevoilor dumneavoastra.

Consideram ca dezvoltarea aplicatiilor personalizate ajuta companiile sa se adapteze la evolutia rapida a tehnologiei si la dezvoltarea procesului de business. Pornind de la competentele noastre si experienta specialistilor nostri, suntem in masura sa oferim beneficiarilor rezultate consistente, construind aplicatii software durabile si complete, perfect adaptate cerintelor si specificului activitatii clientilor nostri.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ka&Te Associates SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ka&Te Associates SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ka&Te Associates SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.