Direct la continutul paginii »

InfoCenter SRLSuntem INFOCENTER. Unul dintre magazinele importante de calculatoare din Craiova. Vindem si facem service/reparatii la : calculatoare, laptop-uri, lcd-uri, imprimante, componente etc. Vindem si incarcam cartuse de imprimante, cerneala si laser. Incercam sa mentinem preturile la un nivel cat mai scazut pentru a ne pastra avantajul in fata concurentei prin renumele pe care-l avem de la inceput de "magazin IT cu preturi mici".


Alt detaliu important care atrage atentia clientilor asupra noastra este ca avem un stoc mare de marfa, format dintr-o gama foarte variata de produse, de la cele mai discrete pana la cele mai importante. La noi gasiti inclusiv componente mai rare cum ar fi: placi de baza si procesoare sk.478,A,754,939, memorii sdram si ddr1 inclusiv pentru laptop, toate tipurile de carduri de memorie, multe modele de adaptoare de tot felul, cabluri, conectica audio-video etc. Oferim clientilor nostri sisteme audio, dispozitive multimedia, componente de retelistica si multe altele si in general aproape toata gama de componente IT.De asemenea, clientii ne apreciaza si ca un adevarat "magazin de laptop-uri", din acest punct de vedere fiind probabil nr.1 in Craiova, avand permanent in stoc cel putin 20 modele de laptop-uri noi si sh diferite ca marca, configuratie si pret. Mai mult, INFOCENTER are singurul SERVICE LAPTOP-uri specializat din Craiova.


In concluzie, oricand aveti nevoie de produse sau servicii IT de calitate in Craiova, luati in calcul si magazinul INFOCENTER. Si va asigur ca veti ramane un client fidel.*******************
Adresa magazin INFOCENTER:
Dolj, Craiova, str. Calea bucuresti, bl.A5 parter (intre Rotonda si Institut)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale InfoCenter SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre InfoCenter SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii InfoCenter SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.875Produse

    1. 2