Direct la continutul paginii »

Fresco Proiect SRLComertul cu utilaje profesionale de bucatarie, bar, catering, cantina, cofetarie, patiserie, mobilier inox.

 

Toata activitatea, de la proiectare si pana la livrare, este certificata ISO 9001. Si asta nu este tot. Multe din aceste produse au in plus acreditari ale celor mai prestigioase organisme mondiale din domeniu. Acesta este motivul pentru care oferim partenerilor tot ce este mai bun si mai nou in domeniul echipamentelor profesionale pentru industria alimentara si hoteliera.

 

Fiecare produs a fost atent proiectat pentru a atinge cele mai inalte performante tehnice in procesul de functionare, dar in acelasi timp pentru a reduce consumurile energetice, de materii prime si apa prin aplicarea de tehnologii de varf si sisteme de productie ce nu ataca mediul inconjurator.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fresco Proiect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fresco Proiect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fresco Proiect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.