Direct la continutul paginii »

Ozone Managemenet SRLOzone Management reprezinta in explusivitate tehnologia de varf in spalarea rufelor cu ozon a firmei americane The Ozone Company in Romania, acesta fiind o premiera natinonala.


Echipamentul ECO3 este conceput numai pentru masinile de spalat industriale. Un singur echipament ECO3 poate fi folosit la una sau maxim patru masini de spalat, de la 9 kg pana la 300 kg fiecare.


Echipamentul ECO3 va poate aduce economii cum ar fi: energie 90%, apa calda 85%-100%, total apa 35%, manopera 30%, chimicale 50%.


Aplicatii: spitale, hoteluri si moteluri, unitati militare, spalatorii comerciale, penitenciare, manernitati si gradinite, cluburi sportive, cluburi de sanatate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ozone Managemenet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ozone Managemenet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ozone Managemenet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.142