Direct la continutul paginii »

CS Romania SACompania AEIC SA (Automatizari, Electronica, Informatica, Consultanta) a fost fondata la Craiova in anul 1991 de catre un grup de ingineri entuziasti, care si-au propus inca de la inceput ca obiectiv principal constituirea unei firme de top, specializata in dezvoltarea de proiecte de automatizari industriale si sisteme de achizitie in timp real.


Compania AEIC SA devine din iulie 1998 CS AEIC SA, societate mixta româno-franceza, având ca actionar majoritar grupul IT francez Communication&Systèmes, lider european si mondial in realizarea de sisteme critice in domeniile: aerospatial, aparare, telecomunicatii, gestiunea traficului rutier si aerian, realitate virtuala si simulare numerica.


In mai 2007 CS AEIC SA isi schimba denumirea in CS ROMÂNIA SA, ca urmare a integrarii in cadrul grupului francez CS Communication & Systemes.


Ca proiectanti si integratori ai sistemelor distribuite in timp real, CS ROMÂNIA SA alege intotdeauna solutia cea mai buna. Solutiile noastre pentru sisteme automatizate sunt bazate pe tehnologii SIEMENS ‚ºi SCHNEIDER. Pentru aplicatiile SCADA folosim WinCC, MonitorPRO sau pachetul nostru de servicii integrate RexSys. RexSys este un mediu de dezvoltare integrat folosit pentru a proiecta sistemele SCADA , sistemele in timp real sau aplicatiile de achizitie in timp real. Activitatea lui principala este aceea de monitorizare si control in timp real, comunicarea datelor, analiza datelor si managementul bazelor de date.


Acordam o atentie deosebita aplicatiilor web de tip outsourcing, realizate pentru clientii nostri din Franta si Statele Unite, si bazate pe tehnologiile Sun si Microsoft si pe componente open source.


Sistemul deschis paradigm care este baza activitatii noastre ne permite sa dezvoltam proiecte complexe, in câtiva pasi, depinzând de cerintele clientilor, mentinând tot timpul conceptul de sistem integrat si de protectie a investitiilor clientilor nostri.

Toate serviciile oferite de compania noastra sunt organizate astfel incât sa putem furniza sisteme proiectate sa rezolve problemele si cerintele clientilor nostri. Aceasta este posibil datorita implicarii noastre in toate activitatile asociate cu ciclul de viata al sistemelor: cercetare, proiectare, configurarea echipamentelor in functie de cerintele clientilor, dezvoltarea software-lui, implementarea sistemului, integrarea, schimbul de date cu alte aplicatii, asistenta tehnica, mentenanta software si hardware, service si intretinere.


Principalele competente ale companiei CS ROMÂNIA SA:

 • consultanta IT pe procese de business si solutii software specifice;
 • sisteme distribuite in timp real pentru controlul si monitorizarea proceselor industriale;
 • unelte CASE pentru dezvoltarea aplicatiilor in timp real si pentru asigurarea calitatii in dezvoltarea produselor software;
 • sisteme EMS/HPMS SCADA pentru industria hidroenergetica;
 • comunicatii de date in retele industriale;
 • echipamente si dispozitive electronice pentru achizitia datelor si comenzi de proces;
 • aplicatii intranet si internet (industrie, comert, turism) folosind tehnologii web Microsoft si open source;
 • aplicatii de management si gestiune contabila;Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale CS Romania SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre CS Romania SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii CS Romania SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

38.689