Direct la continutul paginii »

Giros Construct SRLFirma GIROSCONSTRUCT Srl. a fost infiintata in 2006 decembrie cu scopul de a comercialza pe piata din Romania utilaje performante de o calitate ireprosabila din punc de vedere tehnologic, fabricate in Germania, Franta, Italia si Belgia. in afara de serviciile asigurate pentru lucrari de constructii case lemn, intretinere, reparatii celule silozuri sau alte lucrari realizate la inaltime cu ajutorul schelelor mobile-man lift uri si lucrarile tehnice legate de aceste activitati, va asiguram pentru inchiriere nacele si platforme autoridicatoare cu inaltimi de la 8m la 33m.


Va stam la dispozitie cu o gama vasta de utilaje din urmatoarele tipuri:

 • Nacela foarfeca autopropulsanta
 • Nacela articulata autopropulsanta
 • Nacela telescopica
 • Nacela pe cablu manuala sau electrica 
 • Nacela montata pe autosasiu

in orice situatie va ajutam sa gasim intotdeauna utilajul cel mai eficient pentru munca dumneavoastra si va asiguram ca  vom raspunde cu seriozitate si atentie maxima. Fiecare persoana din echipa noastra tânara si dinamica spera intr-o colaborare cu succes iar dumneavoastra sa apelati la noi cu incredere.Contacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Giros Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Giros Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Giros Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.335Produse

  1. 2