Direct la continutul paginii »

Compania De Turism Valea Jiului SRLCENTRUL DE INFORMARE TURISTICA VALEA JIULUI este parte integranta dar distincta a SC COMPANIA DE TURISM VALEA JIULUI SRL din PETROSANI.

Acest centru a luat fiinta in anul 2002 si are ca obiect de activitate dezvoltarea turismului din Valea Jiului.

Totodata, prin noi puteti obtine rezervari la diferite cabane din zonele mentionate, puteti obtine informatii despre preturile practicate cat si despre programele turistice, atat pentru cele de sfarsit de saptamana, pentru sejururi mai lungi, pentru grupuri organizate de copii sau pensionari, cat si despre programele de aventura.

Va oferim deasemenea informatii si sejururi la statiunile turistice din tara si strainatate, cat si transport cu autocarul sau cu avionul, prin firmele colaboratoare.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Compania De Turism Valea Jiului SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Compania De Turism Valea Jiului SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Compania De Turism Valea Jiului SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.485