Direct la continutul paginii »

Hypertech SRLDezvoltarea unor noi tehnologii a fost suportul evolutiei umane. De la olarit si cioplitul varfurilor de sageata pana la motoarele ionice si inteligenta artificiala, totul a stat sub semnul evolutiei tehnologiei umane.

Suntem importatori directi pentru toate echipamentele si solutiile tehnice care nu sunt dezvoltate direct de noi pentru ca vrem sa fim cei mai buni.

Controlul accesului pe baze biometrice, automatizarii, dezvoltare de software pentru PC si pentru microcontrolere Microchip, electronica auto, tahografe si solutii complete de gestiune a flotelor, localizare GPS-GPRS, telecomunicatii speciale (IR, KU si Ka band).

Oferta noastra de tehnologii noi permite clientilor nostri sa rezolve o mare parte din problemele curente sau exceptionale care sunt in aria noastra de competente.
Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hypertech SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hypertech SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hypertech SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.