Direct la continutul paginii »

Bosco Amico SRLObiectul principal de activitate al S.C. “Bosco Amico” S.R.L. il constituie achizitionarea si prelucrarea ciupercilor din flora spontana, acest produs fiind destinat aproape in exclusivitate exportului pe piata vest-europeana (Italia, Franta, Spania).

Societatea comerciala “BOSCO AMICO” - societate cu raspundere limitata (denumita in continuare “Societatea”) este persoana juridica romana, cu capital social majoritar strain.

In prezent, Societatea isi desfasoara activitatea si in domeniul imobiliar, mai precis in dezvoltare (promovare) imobiliara, cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii, inchirierea si subinchirierea bunurilor imobiliare proprii, lucrari de constructii, etc.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Bosco Amico SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Bosco Amico SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Bosco Amico SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.135