Direct la continutul paginii »

Green Happy Tre SRLS.C. Green Happy Tree S.R.L. are ca domeniu de activitate arhitectura peisagistica, proiectarea spatiilor verzi, a gradinilor, a parcurilor precum si amenajarea si intretinerea acestora.

Aveti nevoie de servicii de curatenie, dezapezire sau alte servicii necesare intretinerii unei case sau gradini?Toate acestea pot fi realizate chiar acum, rapid, simplu si ieftin prin intermediul echipei noastre.

Pentru intretinerea gradinii va punem la dispozitie un avantajos abonament anual conform cu necesitatile de intretinere, in functie de sezon si de particularitatile florei prezente.

Avand la baza o cariera de inginer silvic si e experienta vasta in domeniu, suntem capabili sa ducem la bun sfarsit lucrari de cea mai mare diversitate in domeniul gradinaritului peisagistic, de la cele mai simple, pana la cele mai complexe.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Green Happy Tre SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Green Happy Tre SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Green Happy Tre SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.717