Direct la continutul paginii »

Avicola San Roberto SRLExperienta pozitiva acumulata in acest domeniu, am aplicat-o in anul 2005 si in Romania, cu prim centru in localitatea Horia, judetul Arad, urmand si altele in viitorul apropiat.

Activitatea noastra ia nastere in Italia in anul 1956, cu comercializarea puilor de carne de 1 zi, specializandu-se apoi in anul 1957 cu incubarea oualor de productie si cresterea puilor de carne.

In anul 2000 am transformat fermele noastre in centre de productie de oua pentru consum, cu gaini crescute la sol.

Datorita pietei favorabile, a dorintei nostre de imbunatatire si patrundere in sectorul avicol, am devenit crescatori de reproducatori BROILER, si de cele mai renumite rase (COBB, ROSS, ARBOR ACRES).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Avicola San Roberto SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Avicola San Roberto SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Avicola San Roberto SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

28.718