Direct la continutul paginii »

Simifarm SRLSIMIFARM este amplasata in Comuna Balotesti, la numai 20 de km de Bucuresti.

Ferma a fost conceputa pentru cresterea si inmultirea chinchillelor, astfel incat, oferta de produse si servicii se refera la vanzarea de familii, de animale individuale (pet), custi si accesorii, hrana concentrata si nisip special.

In baza contractelor de vanzare de animale, viitorii crescatori beneficiaza de consiliere pentru demararea unei astfel de activitati, instruire initiala in domeniu, asistenta pe perioada derularii contractului, garantie pentru animalele achzitionate, livrarea tuturor elementelor necesare cresterii chinchillelor.

Ferma beneficiaza de un spatiu generos pentru cresterea animalelor mature, spatiu separat pentru "tineret",spatii pentru depozitarea concentratelor, a fanului si a nisipului special.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Simifarm SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Simifarm SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Simifarm SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.399