Direct la continutul paginii »

Eurovitis SAIntre tarile cu viticultura si vinificatie din Europa, Romania ca tara vitivinicola ocupa locul 5 la suprafata viticola, locul 6 la productia de struguri si locul 6 la productia de vin.

Pe teritoriul actual al tarii noastre, vita de vie a fost cultivata din timpuri stravechi, reprezentand o ocupatie de baza a geto-dacilor.

Societatea Eurovitis S.A. dispune de o baza energetica (5 tractoare si o gama larga de utilaje) care face posibila executarea lucrarilor mecanice proprii, putand executa servicii constand in lucrari mecanice specifice viticulturii si culturii cerealelor pentru fermieri

Se spune chiar ca, in timpul marelui rege Burebista, vinul din struguri devenise o mare pasiune pentru daci, incat regele a fost nevoit sa ia masuri, hotarand distrugerea viilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Eurovitis SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Eurovitis SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Eurovitis SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.710