Direct la continutul paginii »

Penexport SRLFirma noastra urmareste pas cu pas drumul parcurs de produse, de la culegerea lor pana la ambalarea si exportul acestora, in general, obtinerea de produse ecologice care corespund normelor ecologice in vigoare la nivel mondial - Reglementarea EU 2092/91 NOP - Programul Ecologic National/USDA.

O adevarata placa turnanta, cu ramificatii puternice in drumul florei spontane din padurile Romaniei spre Europa apuseana, PENEXPORT este o firma mixta, romano-germana specializata in achizitia, prelucrarea si exportul fructelor de padure, plantelor medicinale si aromatice.

Utilizare: din florile de soc se obtine bautura racoritoare, numita socata; ele pot fi folosite la prepararea clatitelor, aluaturilor de prajituri, salatelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Penexport SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Penexport SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Penexport SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.151